• Gratis verzending vanaf €450,- excl. BTW
  • Levering 1-2 werkdagen
  • Site auch in deutscher Sprache verfügbar

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van VergeerToys.NL 
Door één of meerdere artikelen te bestellen verklaart u in te stemmen met de volgende voorwaarden en bepalingen:

Prijzen en BTW
Alle prijzen en tarieven worden vermeld in Euro’s en zijn, tenzij anders vermeld, exclusief BTW. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Minimum bedrag van besteding is €50,- exclusief BTW en bezorgkosten. 
  
Bestelling gedaan? 
Zodra u uw bestelling heeft geplaatst via onze webshop, heeft u 24 uur de tijd om de bestelling te wijzigen of te annuleren. Na 24 uur, vanaf het tijdstip dat de bestelling heeft plaatsgevonden, is er een juridische koopovereenkomst gesloten en wordt de bestelling uitgevoerd. Indien u toch, na 24 uur, wilt annuleren of de bestelling niet afneemt, zijn de administratie (max.€ 10,-) en eventuele verzendkosten voor de koper. U dient deze kosten voldaan te hebben binnen 14 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Deze kosten inclusief eventuele incassokosten worden aan de klant doorberekend.

Weigeren van een bestelling.
In het geval dat vergeertoys.nl niet overtuigd is van de authenticiteit van de door de klant opgegeven gegevens, wordt de bestelling geannuleerd.

Bijdrage verzend- en behandelkosten
Om uw bestelling naar uw adres op te sturen, bieden wij u dit op uw naam en voor uw rekening bij een vervoerder aan. 
De verzendkosten zijn (excl. BTW):
tot 30 kg €7,50 
30-57 kg €12,50
boven de 57 kg €16,00
Verzendkosten bedragen dus maximaal 16 euro excl. BTW.

Voor bedragen boven de €450 excl. BTW zijn de verzendkosten gratis.  Dit wordt automatisch verwerkt in de bestelling.

Bijdrage vracht- en behandelkosten voor het buitenland zie Verzenden & Retourneren

Betaling en verzending
U kunt op verschillende manieren betalen: via iDeal, Sofort, Banontact/Mister Cash, Creditcard, of vooruitbetaling.
*IDEAL* 
Na het plaatsen van uw bestelling kiest u bij de betalingsopties voor Ideal. U kunt dan een keuze maken uit diverse banken en u wordt doorverwezen naar uw bank waar u de betaling direct in orde kunt maken. De bestelling wordt zo spoedig mogelijk na ontvangst van de Ideal Betaling verzonden. 
*VOORUITBETALING* 
Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de optie vooruitbetaling. De bestelling wordt afgerond en u maakt het totaalbedrag over op IBAN NL28RABO0354919253 van VergeerToys, onder vermelding van het factuur/bestelnummer. Het pakket wordt verstuurd zodra de betaling ontvangen is. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u via e-mail de voorlopige factuur met daarop het te betalen bedrag. 


De originele factuur wordt via de e-mail gestuurd

Let op! Boekt u het bedrag over via digitaal bankieren dan wordt in de meeste gevallen het pakket sneller bezorgd, daar de betaling meestal binnen 24 uur bij vergeertoys.nl binnen is.
Voor betaling zie de onderstaande gegevens:

Naam begunstigde: 
VergeerToys BV 
Reeuwijk
IBAN: NL28 RABO 0354919253
BIC: RABONL2U 

Als omschrijving dient u het factuurnummer bij de betaling te vermelden. (Deze staat op de voorlopige factuur die u per e-mail toegezonden krijgt).

Levering
Wij bieden uw bestelling bij een vervoerder aan voor verzending naar uw adres.
Alle artikelen in de webshop zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld. De levertijd is maximaal 1-2 werkdagen. 

Afwijkende levertijden in overleg.

Betaalt u niet? 
Dan zullen wij een incassobureau inschakelen om de geleden schade te verhalen. 
U krijgt na het plaatsen van uw bestelling altijd een opdrachtbevestiging en factuur per e-mail, deze kunt u, indien gewenst, afdrukken.

Gegevens 
Indien u een bestelling heeft gedaan, geeft uw ons het recht om uw gegevens op te slaan in ons systeem. Al uw persoonlijke gegevens kunt u te allen tijde kosteloos opvragen, corrigeren, intrekken of verwijderen.
Dit kunt doen door in te loggen op onze website met u gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u hiermee problemen, neem dan contact op: Klantenservice
Wij geven uw persoonlijke gegevens, met inbegrip van uw adres en e-mail adres, niet door aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Hiervan uitgesloten zijn de bedrijven die wij inschakelen voor de uitvoering van onze orders en die voor de afwikkeling van de bestelling bepaalde gegevens nodig hebben (zoals de expediteur die de levering uitvoert en de kredietinstelling die zorgt voor het afhandelen van de betaling). In deze gevallen worden echter slechts de minimaal noodzakelijke gegevens doorgegeven. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens hierbij de link naar onze Privacyverklaring

Als uw gegevens bij ons bekend zijn gaan wij er ook vanuit dat deze naar waarheid zijn ingevuld. Indien u een nep order plaatst zullen wij een boete opleggen voor de gemaakte kosten. Wanneer u een order plaatst is uw IP adres bij ons bekend en bent u te achterhalen.

Klanten zijn verplicht VergeerToys.nl van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang VergeerToys.nl geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij VergeerToys.nl bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, machtigt u Vergeertoys.nl om - indien nodig - uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

Retourneren 
Producten kunnen binnen een termijn van 7 werkdagen na levering worden geretourneerd en alleen dan wanneer de verpakking en producten in ongeschonden staat verkeren. 
Voor retournering kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.
U ontvangt binnen 24 werkuren van ons bericht over het al of niet goedkeuren van de te retourneren producten. Al onze producten worden voor verzending gecontroleerd, maar mocht een product toch technisch defect zijn, dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.
Het/de te retourneren product(en) dienen goed verpakt en voldoende gefrankeerd verzonden te worden aan: 
VergeerToys BV
Henegouwerweg 45                                                                                                                            2741KG Waddinxveen

Garantie 
Wij geven 100% garantie op producten met een ernstige fabricagefout, mits u dit binnen 1 week laat weten via ons contactformulier.
Alleen onbeschadigde artikelen in originele verpakkingen worden geaccepteerd. 
Alle artikelen hebben garantie op ernstige fabricagefouten. 
De garantie vervalt als de artikelen anders zijn gebruikt dan waarvoor ze zijn gemaakt. 
Twijfelt u of heeft u een klacht? Aarzel dan niet en mail ons uw probleem. Wij zullen proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw klacht wordt bij binnenkomst meteen in behandeling genomen. 
Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd.
 
Copyright 
Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van VergeerToys.nl gebruikt worden. Alle rechten zijn voorbehouden aan VergeerToys.NL. Indien u dit toch doet zullen wij daartegen maatregelen nemen.

Algemeen
 
Wij behouden ons het recht voor om teksten, prijzen en artikelen te wijzigen. Alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van typefouten.
Prijzen op deze website kunnen verschillen of afwijken van de prijzen in onze catalogus / prijslijst. 

Bewaar de door bezorgdienst afgestempelde documenten zorgvuldig. Bij eventuele vermissing dient deze controlestrook als bewijsstuk. 
Alle genoemde prijzen zijn in Euro's.


VergeerToys B.V.
Middelburgseweg 26
2811 PM Reeuwijk
Rabobank 354919253
KvK nr.: 50703803

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »