• Gratis verzending vanaf €450,- excl. BTW
  • Levering 1-2 werkdagen
  • Alles op voorraad

Groot assortiment relatiegeschenken en promotionele artikelen verkrijgbaar. Scroll naar onderen om onze volledige brochure te bekijken!

3
Het perfecte geschenk om uw boodschap over te brengen. Met of zonder eigen logo. Snelle levertijd! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Lees meer
Sorteer op:

Bekijk HIER onze 2019 brochure

Onze catalogus is het perfecte medium om de nieuwste, meest functionele en bestverkopende promotionele productideeën te vinden. In deze catalogus vindt u de nieuwste technologische trends en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van milieuvriendelijke producten.

Dit zorgt ervoor dat u altijd het juiste product vindt en het brengt uw marketing, reclame of promotie naar ‘the next level’.

Onze catalogus biedt u:

 * Meer dan 430 pagina’s vol inspirerende ideeën

 * Ongeveer 1.200 geschenken in totaal om uit te kiezen

 * Duidelijke en inspiratievolle productafbeeldingen, waaronder bedrukte voorbeelden en      real-life situaties

 * Een innovatieve, functionele en trendy collectie

 * Producten van hoge kwaliteit, die volledig veilig zijn en voldoen aan alle Europese regels

 

We hechten veel waarde aan compliance en willen bijdragen aan het professionaliseren van de promotionele markt op dit gebied. Daarom hebben wij alle testrapporten, certificaten en conformiteitsverklaringen altijd beschikbaar voor u als klant.

 

Door onze ervaring en printservice, kunnen wij u helpen om uw naamsbekendheid bij een evenement of promotiecampagne te vergroten. 

Kortom, we hopen u te verrassen met een frisse nieuwe catalogus en collectie. 

 

** De drukkosten zoals weergegeven in deze catalogus zijn gebaseerd op de goedkoopste druktechniek en een afname van 5000 stuks. Uiteraard is het geen probleem om veel lagere aantallen aan te vragen.

 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat: Contact opnemen

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »